Terrassen Café & Catering

Blogg

 

Nyheter efter sommarlovet

26 aug 2017

Mitten av augusti och de flesta är tillbaks på kontoren och vi är tillbaka med ny ideer inför resten av 2017. Mer information kring vad vi kommer att peta upp på menyn kommer. Vi håller på och finslipar och testar några riktigt bra recept på måltider som kommer addera ett mervärde till Skrapan och dess kunder. 

Håll utkik på vår meny :)

Fler hittar hit

19 mar 2017

Det är riktigt kul att jobba på Terrassen just nu, fler och fler börjar hitta hit och allt fler företag börjar att fråga oss om catering. Vi älskar att servera god mat och vi älskar det vi gör! Idag är det söndag vilket generellt innebär fler fika gäster, hoppas att ni provar våra raw-food bakelser tillsammans med kaffet :)

Välkomna till Terrassens blogg

13 feb 2017

Hej!

Här kommer vi att blogga i mån av tid, då vi är väldigt upptagna i butiken så kanske vi inte kommer att hålla den här bloggen allt för levande men vi kommer att göra vårt bästa för att blogga från det lokala Kafét på Söder! Vi håller på med en massa spännande så som tar fram nya sallader, wraps samt bakar olika raw food bakelser allt för att möta den stora efterfrågan vi har. Vi lyssnar mer än gärna på vad Du tycker, har du förslag på förbättringar, förslag på något som du vill att vi ta in i kafét så hör vi dig.

Det kommer att vara personalen på Terrassen som uppdaterar den här bloggen så tveka inte att rycka i någon på plats om det är något ni vill att vi ska blogga om :)

På återseende! 

26 aug 2017:Nyheter efter sommarlovet
19 mar 2017:Fler hittar hit
13 feb 2017:Välkomna till Terrassens blogg

Terrassen Café & Catering
Götgatan 78
118 30 Stockholm
Stockholm
Tel. 070-414 84 25
Email. [email protected]

© 2017 Terrassen Café & Catering. Alla rättigheter förbehållna.

Vi delar inte med oss av dina uppgifter.